MISHIMA

Cargando Conciertos
  • Este Concierto ha pasado.

MISHIMA presenta Ara i res a VALÈNCIA

  • Lloc:  Palau de la Música (sala Rodrigo)
  • Data: 17 d’octubre de 2017
  • Horari: TBC
  • Preu: 14 € + despeses de gestió

ENTRADES A LA VENDA MOLT AVIAT!

 

MISHIMA presenta Ara i res

Del Primavera Sound al SummerStage de Nova York, de Berlín a Donosti, de Múrcia al seu ja clàssic tancament de gira a l’Apolo, Mishima van contagiar al món de L’ànsia que cura (2014), un exercici de depuració de la forma en el que perseveren amb la publicació del seu nou àlbum, Ara i res. Enregistrat tres anys després i de nou amb Peter Deimel a Black Box Studio (Angers, França), el vuitè disc del quintet barceloní insisteix en la seva característica doble aposta per la contundència en el so i una cura especial en les lletres.

A Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), van trobar la llengua, a Set tota la vida (2007), la forma, a Ordre i aventura (2010), l’esperit, a L’amor feliç (2012), l’univers i, a L’ànsia que cura (2014), el so. És per això que Ara i res sona més i millor Mishima que mai: més descregut i alhora més romàntic, més despullat però també més sentit, més planer però també més literari, amb esclats més lluminosos al costat d’atmosferes més llòbregues.

És el gran tot d’Ara i res, editat al seu propi segell The Rest Is Silence i distribuït per Warner, el disc amb què David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) abracen una maduresa indefugible.

octubre 17 2017

Details

Date: 17 octubre, 2017
Time: 9:00 pm
Cost: €14
Concierto Tags:, , , ,

Venue

Palau de la Música

Passeig de l'Albereda, 30
València, València 46023 España

+ Google Map

Organizador

Tranquilo Musica