MISHIMA

Cargando Conciertos
  • Este Concierto ha pasado.

MISHIMA en Valencia

  • Lugar:  Loco Club
  • Fecha: 14 de diciembre de 2018
  • Horario: apertura 21:30h / artista invitado: 22:00h / MISHIMA 22:45h
  • Precio: Promo lanzamiento 12€ + gastos
  • Menores de 16 años deben ir acompañados de tutor legal con autorización de responsabilidad sobre el menor.

 

comprar entradas conciertos tranquilo música

 

MISHIMA

Ara i Res

Del Primavera Sound al SummerStage de Nova York, de Berlín a Donosti, de Múrcia al seu ja clàssic tancament de gira a l’Apolo, Mishima van contagiar al món de L’ànsia que cura (2014), un exercici de depuració de la forma en el que perseveren amb la publicació del seu nou àlbum, Ara i res. Enregistrat de nou amb Peter Deimel a Black Box Studio (Angers, França), el vuitè disc del quintet barceloní insisteix en la seva característica doble aposta per la contundència en el so i una cura especial en les lletres.

Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), van trobar la llengua, a Set tota la vida (2007), la forma, a Ordre i aventura (2010), l’esperit, a L’amor feliç (2012), l’univers i, a L’ànsia que cura (2014), el so. És per això que Ara i res sona més i millor Mishima que mai: més descregut i alhora més romàntic, més despullat però també més sentit, més planer però també més literari, amb esclats més lluminosos al costat d’atmosferes més llòbregues

És el gran tot d’un disc que, editat al seu propi segell The Rest Is Silence i distribuït per Warner, celebra la indefugible maduresa de David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria).

diciembre 14 2018

Details

Date: 14 diciembre, 2018
Time: 10:00 pm
Cost: €12
Concierto Tags:, , ,

Venue

Loco Club

Calle Erudito Orellana, 12
Valencia, Valencia 46008 España

+ Google Map

Organizador

Tranquilo Musica