Gener | Los ineludibles de Cervezas Alhambra

Cargando Conciertos
  • Este Concierto ha pasado.

CONCIERTO GENER | LOS INELUDIBLES DE CERVEZAS ALHAMBRA

  • Fecha: 20 de Enero
  • Lugar: Espai Rambleta
  • Horario: Apertura 21:30h, Inicio 22:00h
  • Precio: Anticipada 8 € / Taquilla 10 €

comprar entradas conciertos tranquilo música

GENER

Oh, germanes! (Mésdemil, 2016) és el segon disc de GENER, i representa un salt evolutiu de la banda, que s’aboca cap a noves vies sòniques.

Si a El temps del llop (Mesdemil, 2014) la banda del riu sec jugava amb elements del blues i les músiques d’arrel per crear melodies pop amb flaire mediterrània, en aquest nou treball Carles Chiner, Pasqual Rodrigo, Enric Alepuz, Vicent Todolí, i César Castillo fan un salt qualitatiu, creixen junts i reinventen el seu so explorant nous territoris, passant els temes pel filtre del soul i la psicodèlia, refermant la contundència de les seues armonies vocals… tot sense renunciar a l’esperit d’immediatesa pop.

 

L’àlbum, enregistrat en directe als estudis de Paco Loco al Puerto de Santa Maria (Cádiz), vol ser un homenatge i una reivindicació del vessant receptiu de la humanitat, alhora que una porga de consciència dels mals endèmics de la masculinitat més tossuda. Les diferències psicològiques entre homes i dones, l’eterna lluita de sexes, l’arraconament i el sotmetiment de la feminitat, l’imposició de la masculinitat social… són els temes al voltant dels quals gira obsessivament aquest disc-collage, en què també s’hi troben referències a la prosa de Ray Bradbury, als versos de Sylvia Plath o a la música de Nina Simone. La col·laboració del grup teatral Las Reinas Magas (Maria José Peris, Ana Conca, Paloma Chiner i Marta Chiner) a la secció de cors reforça l’aspecte conceptual de l’obra, i al mateix temps aporta les necessàries pinzellades del soul més clàssic.

enero 20 2017

Venue

La Rambleta

Calle Pío IX, 2
Valencia, Valencia 46017 España

+ Google Map

Organizador

Tranquilo Musica